Borş de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de ciuperci

Borş de ciuperci

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 litru apa, 1/2 l bors, 300 g ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov mic, 1 buc. radacina patrunjel, 2 linguri orez, 4 linguri smintina, marar, patrunjel, leustean, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pina este gata orezul. Se adauga verdeata tocata si borsul clocotit si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Se serveste dres cu smintina.
2.363 vizualizări
543 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
4. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.