Borş cu perişoare de peşte (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş cu perişoare de peşte (II)

Borş cu perişoare de peşte (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg peste (crap), 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi (pot fi si congelati), 2 linguri de orez, 1 felie de franzela, 1 ou, 1 lingura pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele se spala, se curata, se taie capul si se da deoparte. Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert in 2l de apa cu sare pt. 35 de min., apoi se strecoara supa. Zeama de peste se pune din nou la fiert cu ceapa tocata marunt, ardeii si morcovii dati pe razatoare. Se fierbe totul cam 15 min. Carnea de peste se toaca la masina, se amesteca cu orezul, felia de franzela inmuiata in apa si stoarsa, sare, piper,ou. Se fac perisoare cu mina umeda si se pun deoparte. In supa care fierbe se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La sfirsit se pun doua linguri de ulei si verdeata.
Se adauga in farfurie o lingura de smintina.
3.436 vizualizări
555 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.