Supă cremă de ciuperci (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de ciuperci (II)

Supă cremă de ciuperci (II)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 buc. ceapa, 2 buc. morcov, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, o lingura faina, 200-300 g ciuperci, 100 g unt, 2 buc. oua, 1/2 pahar lapte, sare, 2 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se spala si se aseaza cu apa si sarea la foc, iar cind totul este foarte bine fiert, se strecoara. Intr-o tigaie se topesc 3/4 din cantitatea de unt, se presara faina, se amesteca si cu 3/4 din cantitatea de ciuperci care au fost curatate de pielite, spalate si taiate felii subtiri. Se inabusa bine, apoi se adauga din zeama in care a fiert zarzavatul si se lasa mai departe la foc, pana cind ciupercile au fiert foarte bine. Se trece totul prin sita si se toarna acest pireu in restul de zeama, dupa care se aseaza din nou la fiert. Cand clocoteste, se adauga si restul de ciuperci curatate si taiate in feliute mici. Dupa ce ciupercile au fiert, se trage oala de pe foc si se adauga galbenusurile batute si amestecate cu laptele caldut.
Se serveste la masa cu restul de unt si patrunjel verde tocat pe deasupra.
2.438 vizualizări
440 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.