Supă cremă de raci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă cremă de raci

Supă cremă de raci

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 tulpini de praz, 1 ceapă, 2 morcovi, 4 roşii, 500 g raci (de preferat de rîu), 100 g orez, apă, ulei, sare, o foaie de dafin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Racii se prăjesc cu un strop de ulei timp de 5 minute. Se separă carnea de restul carapacei. În alt recipient, se pun la călit, la foc mic, prazul şi ceapa tăiate mărunt; se adaugă şi morcovii tăiaţi, roşiile tăiate cubuleţe (fără coajă şi fără sîmburi, dacă se doreşte), orezul şi foaia de dafin. Resturile de carapace de la raci nu se aruncă, ci se pisează într-o piuă pentru usturoi şi se adaugă la amestecul de legume de pe foc. Se adaugă apa şi se lasă la foc mic timp de 25 de minute. După ce a fiert, se trece prin mixer şi apoi prin sită, să se elimine impurităţile. Carnea de rac se toacă marunt şi se pune peste cremă în farfurie.
Se poate decora cu pătrunjel tocat mărunt. Se serveşte caldă.
3.316 vizualizări
582 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.