Supă cu omletă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă cu omletă (I)

Supă cu omletă (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Supa de carne de vita sau pasare.
Omleta: pentru 1 persoana: 2 oua, 2 linguri lapte, 1/2 lingurita unt sau untura, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron, se bat spuma, se amsteca cu laptele si sarea si se toarna in tigaia incinsa cu unt. Se prajesc la foc mic, iar dupa ce s-au rumenit putin pe o parte, se intoarce si pe cealalta, lasind-o sa se rumeneasca si pe aceasta parte. Cind este coapta, se rastoarna pe o planseta de lemn si se taie ca taiteii. Se asaza in castronul de supa si se toarna deasupra supa strecurata.
3.093 vizualizări
530 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.