Supă cu găluşte de franzeluţe - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă cu găluşte de franzeluţe

Supă cu găluşte de franzeluţe

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4-5 franzelute, 3 oua, 1/2 l lapte, 1 1/2 lingura unt, 1 buc. ceapa, patrunjel verde, 1-2 linguri faina, supa de vaca sau pasare, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie franzelutele in felii subtiri si se pun intr-o farfurie mare. Se bat bine 3 oua cu 1/2 litru lapte, adaugind o lingurita de sare, apoi se toarna peste feliile de franzela, lasindu-le sa se inmoaie bine. Se pune 1 1/2 lingura unt sau grasime intr-o tigaie sa se infierbinte, in care se pune o ceapa taiata marunt, sa se prajeasca putin, precum si patrunjel verde tocat, apoi se toarna peste feliile de franzela. Se mai adauga 1-2 linguri de faina fina, sa se lege aluatul. Din aceasta compozitie, se formeaza intre miini, cu putina faina, galusti ceva mai mari decit nucile si se fierb in supa de vaca sau de pasare strecurata. La sfirsit se adauga patrunjelul verde taiat marunt si se lasa sa mai fiarba 1/2 ora.
2.825 vizualizări
490 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.