Supă de zarzavat (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de zarzavat (I)

Supă de zarzavat (I)

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 1/2 l apa, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1 buc. cartof, 1 rosie, 1 buc. ardei gras, 1 bucatica varza dulce, 1 lingurita patrunjel tocat, 2 linguri unt, 1/2 lingurita faina, sare, 3-4 linguri smintina, crutoane.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute la foc mic. Se strecoara pastrind numai zeama. Se pune din nou la foc adaugind faina usor prajita in unt si stinsa cu citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se adauga patrunjelul verde tocat.
Se serveste cu smintina si crutoane.
5.393 vizualizări
899 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.