Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă de zarzavat (I)
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 1/2 l apa, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1 buc. cartof, 1 rosie, 1 buc. ardei gras, 1 bucatica varza dulce, 1 lingurita patrunjel tocat, 2 linguri unt, 1/2 lingurita faina, sare, 3-4 linguri smintina, crutoane.

Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute la foc mic. Se strecoara pastrind numai zeama. Se pune din nou la foc adaugind faina usor prajita in unt si stinsa cu citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se adauga patrunjelul verde tocat.
Se serveste cu smintina si crutoane.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.