Supă de spanac (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de spanac (II)

Supă de spanac (II)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg spanac, 1,5 l apa clocotita, 50 g unt, o lingura faina, 1/2 ceasca lapte, 2 galbenusuri.

Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata, se spala si se opareste spanacul. Se strecoara si se trece printr-o sita deasa. Se pun intr-o cratita untul, faina si laptele. Se adauga un polonic de apa clocotita si se lasa sa fiarba. Se adauga spanacul amestecind mereu ca sa nu se faca cocoloase, se toarna apoi restul de apa clocotita. Se trage cratita la marginea plitei ca sa fiarba la foc domol. Dupa citeva clocote supa este gata, se da la o parte si se drege cu galbenus de ou.
Se serveste cu crutoane (cuburi de piine prajita).
2.764 vizualizări
447 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.