Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Supă cu găluște de franzeluțe

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4-5 franzelute, 3 oua, 1/2 l lapte, 1 1/2 lingura unt, 1 buc. ceapa, patrunjel verde, 1-2 linguri faina, supa de vaca sau pasare, sare.

Mod de preparare: Se taie franzelutele in felii subtiri si se pun intr-o farfurie mare. Se bat bine 3 oua cu 1/2 litru lapte, adaugind o lingurita de sare, apoi se toarna peste feliile de franzela, lasindu-le sa se inmoaie bine. Se pune 1 1/2 lingura unt sau grasime intr-o tigaie sa se infierbinte, in care se pune o ceapa taiata marunt, sa se prajeasca putin, precum si patrunjel verde tocat, apoi se toarna peste feliile de franzela. Se mai adauga 1-2 linguri de faina fina, sa se lege aluatul. Din aceasta compozitie, se formeaza intre miini, cu putina faina, galusti ceva mai mari decit nucile si se fierb in supa de vaca sau de pasare strecurata. La sfirsit se adauga patrunjelul verde taiat marunt si se lasa sa mai fiarba 1/2 ora.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.