Borş de spanac (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de spanac (II)

Borş de spanac (II)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg spanac, 2 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 pastirnac, 2 cartofi, 3 rosii (sau 2 linguri de bulion), 1 pahar de orez, 3 catei de usturoi, 3 linguri de ulei, o legatura de leustean, o cana de bors, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt. Cartofii si rosiile se taie cubulete. Toate acestea se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cind zarzavaturile sint fierte, se adauga borsul, uleiul si se mai lasa la fiert inca 5 minute.
La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper si se adauga usturoiul tocat marunt.
2.783 vizualizări
535 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
19. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.