Supă cremă de dovlecei (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de dovlecei (II)

Supă cremă de dovlecei (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg dovlecei, 1 iaurt mic, 1 ou, 1 ceapa, 2 linguri margarina, vegeta, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de vegeta. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit afara(in apa in care au fiert) si cand ajung la temperatura camerei se pun in frigider. Se prepara maioneza dintr-un ou. Se scot dovleceii fierti din frigider si se adauga maioneza si iaurtul.
Se serveste rece, cu paine prajita.
2.234 vizualizări
428 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.