Salată cu fructe de mare, paste şi spanac - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu raci, melci, fructe de mare » Salată cu fructe de mare, paste şi spanac

Salată cu fructe de mare, paste şi spanac

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g amestec de salată, 200 g spanac verde, 300 g fructe de mare, 150 g paste ineluş, 200 g surimi, 250 ml vin alb, sos de soia, sucul de la o jumătate de lămâie, ulei de măsline, sare, piper, rozmarin, busuioc verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fructele de mare se decongelează şi se pun la fiert împreună cu vinul alb, apa, sarea, piperul şi crenguţa de rozmarin. Se scot, se pun într-o strecurătoare, apoi se ţin la cald.

Amestecul de salată se spală şi se pune într-un castron. Spanacul se curăţă, se spală şi se pune peste verdeaţa din castron.

Pastele se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun în castron. Se adaugă o lingură de sos de soia, sucul de lămâie, două linguri de ulei de măsline, piperul şi se amestecă.

Bastonaşele de surimi se opăresc 5 min. în apă fierbinte, se scurg şi se taie în bucăţele. Se adaugă la salată, se presară busuiocul verde tocat mărunt şi se amestecă bine, cu grijă ca să nu se sfărâme bucăţile de surimi.

Se serveşte imediat sau se poate lăsa la rece pentru 15 min.

La salată se mai pot adăuga nuci caju.
3.783 vizualizări
347 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.