Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă)

Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă)

Ingrediente: Carne de porc, viţel, pui, curcan, iepure domestic, pulpă de miel, pătrunjel, ceapă, usturoi, măsline, sare, piper măcinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea, curăţată de pieliţe, se taie în felii de 1 cm grosime, bătîndu-se cu bătătorul fără să se rupă, apoi se adaugă o compoziţie picantă: slănină proaspătă sau afumată, tăiată mărunt cu marar, pătrunjel, muştar, ceapă, usturoi, măsline, castravete, gogoşar proaspăt sau din conservă, toate tăiate mărunt şi combinate după gust. Apoi, şniţelul se îndoaie în jumătate, se trece prin făină, apoi prin ou (bătut cu furculiţa, în care s-a pus puţină sare şi piper măcinat) şi prin pesmet sau iar prin făină, prăjindu-l ca şi şniţelul parizian şi servindu-l la fel.
20.247 vizualizări
1.047 tipăriri
15 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.