Piftie de pasăre, porc, vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Piftie de pasăre, porc, vacă

Piftie de pasăre, porc, vacă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Picioare de pasare, curcan, gisca, cocos, din cap si sorici de porc, din picioare de vaca si din cap de vitel, sare, usturoi, 1-2 cepe.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata carnea de grasime, se taie bucati si se pune la foc cu apa rece si sare. Apa trebuie sa completeze jumatate din vasul ramas gol, dupa ce s-a pus carnea. Se ia imediat spuma ce apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cit mai limpede. Dupa ce s-a luat toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la foc potrivit si este gata dupa ce a fiert carnea, iar lichidul a scazut aproape la nivelul carnii. Se ia vasul de pe masina, se mai lasa 1/2 ora sa se racoreasca, apoi se scoate carnea, se curata de oase si se asaza in farfurii. Zeama se strecoara, se aduna grasimea de deasupra, se adauga usturoiul pisat si strecurat, se lasa sa se limpezeasca, apoi se toarna peste carnea asezata in farfurii. Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient de legata, luind o picatura de lichid intre degete, care se lipesc atunci cind este suficient de legata.
8.539 vizualizări
661 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
7. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
10. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
16. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
21. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
25. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
26. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
27. Sandviciuri cu salam şi şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Piftie bănaţeană (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.