Aperitiv din brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Aperitiv din brânză de vacă

Aperitiv din brânză de vacă

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 kg brânză de vaci, 150 g smântână proaspătă groasă, chimen, ceapă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Brânza se freacă bine cu dosul furculiţei, pe marginea farfuriei, ca să se mărunţească, amestecându-se apoi cu smântâna, care se poate înlocui cu maioneză. Pentru gust şi aromă, se pot adăuga 1-2 linguriţe cu ceapă rasă fin sau numai cozi de ceapă verde tăiate mărunt şi frunze de mărar sau pătrunjel, tăiate marunt.

Se aranjează pe platou, ornată cu felii de roşii, ardei graşi, ridichi roşii de lună.

În brânza preparată cu smântână, se pot adăuga o linguriţă de chimen, pisat bine cu piuliţa sau măcinat prin maşina de piper, şi un vârf de linguriţă de boia dulce sau 1/2 linguriţă cu pastă de ardei. Din acest preparat se pot face şi sandvişuri.
19.315 vizualizări
980 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
28. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
29. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.