Cruşon din pepene galben - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Băuturi » Băuturi cu vin » Cruşon din pepene galben

Cruşon din pepene galben

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pepene galben, 150-200 g zahar, 2-3 l vin, sifon sau 200 ml rom.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pepenele cantalup sau turchestan (foarte aromat) se taie in cuburi, presarindu-le cu 150-200 g zahar. Dupa 30 minute, peste bucatile de pepene se toarna 1/4 l vin. Dupa 1/4 de ora, se adauga 200 ml rom si 1-2 l vin. Se amesteca bine si se toarna in pahare (cu sau fara fructe), lasind loc pentru sifon sau vin spumos. Crusonul se serveste foarte rece. In acelasi fel se prepara crusonul din piersici sau caise.
4.835 vizualizări
638 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
18. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
26. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Pepene galben cu diverse fructe (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.