Sărmăluţe din foetaj - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Sărmăluţe din foetaj

Sărmăluţe din foetaj

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg foi placinta din comert, 500 g carne vita sau manzat tocata, 2 cepe, 1/2 bucata morcov fiert, 1/2 bucata telina fiarta, un ou fiert, busuioc, sare, piper, 1/2 lingurita scortisoara.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se rade pe razatoarea mica morcovul, telina si oul fiert. Se caleste ceapa si cand se raceste se amesteca (framanta) cu morcovul, telina, carnea tocata si oul ras. Se adauga mirodeniile (gustul deosebit al acestei retete il da scortisoara). Se suprapun foile unse intre ele (3 sau 4 foi), se taie in fasii de 10 /7 cm (cu timpul le veti face din ce in ce mai mici). Se pune carne in mijlocul foilor si se infasoara exact ca pe sarmale - de preferat capetele introduse in sarma.
Se incinge ulei ca la suberec sau la gogosi si cand uleiul este incins se coboara una cate una. Se tin exact cat sa-si schimbe culoarea sa semene cu sarmaua romaneasca aburinda in farfurie.
Se pot servi ca atare puse pe platou alturi de alte aperitive, cu ketchup, cu sos de smantana cu usturoi, cu muraturi.
3.170 vizualizări
457 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
17. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
25. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.