Ruladă din friptură - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Ruladă din friptură

Ruladă din friptură

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Bucati mici de friptura, 2 cartofi cruzi, o felie de piine, lapte, ceapa, 2 oua, sare, piper, patrunjel verde, sos condimentat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie. In compozitie se adauga 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat. Se unge o forma de chec, se pune pasta obtinuta si se da la cuptorul cu foc mic. Se stropeste preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cind acesta se aureste (prinde coaja) se inchide focul. Dupa citeva ore, se taie rulada n felii subtiri.
3.860 vizualizări
554 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
20. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
28. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.