Desert din mere cu sos de ouă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Salate de fructe » Desert din mere cu sos de ouă

Desert din mere cu sos de ouă

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara.
Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura faina, zahar vanilat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna acest sos peste merele umplute si se da la cuptor 15-20 minute.
4.506 vizualizări
623 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.