Aperitiv din brânză de burduf - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Aperitiv din brânză de burduf

Aperitiv din brânză de burduf

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1/2 kg brânză sau caş de oaie proaspăt, 50-100 ml bere, 100 ml smântână, 4-5 sardele, chimen, ceapă, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Brânza se mărunţeşte cu furculiţa, caşul se trece prin maşina de tocat, se adaugă berea, smântâna, sardelele, o linguriţă rasă de chimen măcinat şi ceapă rasă; compoziţia se amestecă bine şi se sărează după gust. Compoziţia se serveşte în aceeaşi zi, aranjată pe platou, ornată cu măsline şi gogoşari.
11.340 vizualizări
866 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
25. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
26. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
29. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.