Penne cu sos de dovlecei şi brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Penne cu sos de dovlecei şi brânză

Penne cu sos de dovlecei şi brânză

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 ardei iute, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 600 g dovlecei, 500 g paste Penne, sare, piper, 3 linguri ulei, 1 lingurita cimbru tocat,1 lingurita rozmarin tocat, 500 ml supa, 150 g branza.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala ardeiul iute, se curata, se cresteaza pe lung si se curata de seminte. Pulpa se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul; se toaca. Se spala dovleceii, se curata de miez si se taie cuburi. Se fierb pastele cu apa si sare, dupa cum stiti. Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul. Se presara deasupra cimbru si rozmarin si se mai caleste putin. Se adauga cuburile de dovlecei si fasiile de ardei; se sareaza si se pipereaza (daca mai doresti). Se toarna supa si se adauga branza. Se lasa sa fiarba putin sosul. Pastele se trec pe sub jetul de apa rece si se lasa la scurs,apoi se pun pe un platou,iar deasupra sosul rezultat.
Se orneaza cu fire de rozmarin proaspat si se serveste cu putina smantana.
4.921 vizualizări
647 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
18. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.