Tartine cu margarină şi sardele - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Sandviciuri » Tartine cu margarină şi sardele

Tartine cu margarină şi sardele

Ingrediente: 250 g margarină, o cutie de sardele de circa 200 g, circa 20 g măsline, 2-3 castraveciori acri (circa 100-130 g), 3 linguriţe cu vîrf de muştar, un gogoşar roşu, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Margarina păstrată într-un loc mai cald din bucătărie, timp de 2-3 ore, se freacă cu furculiţa pînă cînd devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apă caldă sau pe marginea sobei, fără să se topească). Măslinele se taie în bucăţele mici chiar de pe sîmbure (înlăturînd coaja dacă se desprinde uşor). Gogoşarul se taie în cubuleţe mici. Castraveţii se taie în felii subţiri, pe lungime, feliile se suprapun şi se taie în formă de chibrit, apoi pe lăţime, în cubuleţe (fără să se scurgă de zeamă). Cînd marginea este moale, se pun toate ingredientele menţionate şi 1/2 linguriţă cu sare fină, amestecînd compoziţia cu furculiţa pînă cînd se omogenizează ca o pastă, apoi se adaugă sare şi muştar, dacă mai este nevoie. Cu pasta, se ung feliile de franzelă sau cornuri.
5.044 vizualizări
793 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
21. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.