Tartine cu pate de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Sandviciuri » Tartine cu pate de ficat

Tartine cu pate de ficat

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Franzelă, pate de ficat, măsline, gogoşari, maioneză, smîntînă groasă, roşii mici.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Feliile de franzelă se ung cu pateul de ficat şi se decorează cu măsline tăiate în formă de stea şi cu raze subţiri din gogoşari. La pateu, se poate adăuga maioneză în părţi egale şi, facultativ, se pune şi o lingură cu smîntînă groasă. Se aplică pasta pe feliile de franzelă şi se decorează la fel. Cu această compoziţie, se pot umple roşii mici. Se taie cîte un capac fiecărei roşii în partea codiţei şi se scoate mijlocul cu linguriţa. Pasta de ficat cu maioneză se pune în cornet impermeabil cu şpriţ crestat la capăt, ca cel pentru ornat cu frişcă. Se introduce şpriţul în roşie şi, printr-o singură apăsare, aceasta se umple. Deasupra se termină cu o rozetă foarte decorativă. Se servesc ca aperitiv.
8.596 vizualizări
659 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
11. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
22. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pate imitat (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.