Pateuri cu ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pateuri cu ficat

Pateuri cu ficat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Faina, unt, 300 g ficat, 1 ou.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o bucatica de ficat fiert iar deasupra alt rond de aluat. Se ung deasupra cu ou. Se aseaza pateurile in tava si se coc la foc mediu.
6.301 vizualizări
634 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5.