Jumări cu ficat de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Jumări cu ficat de pasăre

Jumări cu ficat de pasăre

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 ficat de pasăre, 50 g smîntînă, o lingură unt, sare, piper, puţină zeamă de carne.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prăjesc jumările. Cînd încep să se prindă, se pune ficatul tăiat felii foarte subţiri şi, încet-încet, se varsă smîntînă amestecînd mereu. La sfîrşit, se pun sarea, piperul şi zeama de carne.
Se servesc fierbinţi, pe bucăţi de franzelă prăjite în unt.
3.392 vizualizări
871 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.