Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel

Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 pui sau 1 kg carne vitel sau miel, 1 morcov, 2 patrunjei, 1 ceapa, 8-10 boabe piper, boia de ardei dulce, 2 linguri orez, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, zeama de lamiie, sare, patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa care se spumeaza si se adauga morcovul, patrunjelul, piperul si sare. Se spala cele 2 linguri de orez si se pun in ciorba sa fiarba. Se face separat un rintas dintr-o lingura grasime si o lingura faina; cind rintasul este rumen, se pune ceapa taiata marunt si se lasa pina se rumeneste putin si aceasta, apoi se adauga putina boia de ardei, precum si putina supa sau apa. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase, apoi se toarna in oala cu ciorba si se lasa sa mai fiarba putin. Cind este gata se lasa putin sa se raceasca, apoi se drege cu cele doua galbenusuri si cele 2 linguri de smintina. Se pune de asemenea zeama de lamiie dupa gust si patrunjelul verde tocat.
Se serveste fierbinte.
7.930 vizualizări
686 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.