Jumări cu ficat de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Jumări cu ficat de viţel

Jumări cu ficat de viţel

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 ouă, 200 g ficat de viţel, 2 linguri grăsime, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prăjeşte puţin ficatul tăiat bucăţele mici, lunguieţe. Se toarnă deasupra ouăle bătute, sare şi piper şi se lasă pe foc potrivit până se prind jumările.
5.141 vizualizări
1.007 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
29. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.