Supă de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă de ficat

Supă de ficat

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g ficat, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 75 gr. unt, 1 legatura verdeata, sare, piper, 5-6 felii piine taiate patratele.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ficatul sters cu o cirpa umeda se pune la fiert cu 2 ½ l apa, impreuna cu legumele curatite, spalate si taiate in lung, sare si piper. Cind legumele au fiert, se scoate ficatul, se lasa sa se raceasca, se trece prin masina de tocat si se pune din nou sa mai dea un clocot in zeama strecurata.
Se prajesc patratelele de piine in unt si se servesc cu supa presarata cu verdeata taiata marunt.
2.108 vizualizări
538 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.