Ouă cu ficat de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă cu ficat de pasăre

Ouă cu ficat de pasăre

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4-5 ouă, 40-50 g unt, 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ficat de pasăre, 30 g unt sau untdelemn, o ceapă mică, pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte un minut, în unt sau untdelemn, şi se adaugă ficatul tăiat în fîşii lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Se prăjesc 8-10 min. la foc mic pînă se înmoaie. Apoi se ia cratiţa de pe foc şi se adaugă un vîrf de linguriţă cu sare, un vîrf de cuţit cu piper si pătrunjel tăiat mărunt. Se amestecă şi se păstrează pe un vas cu apă călduţă acoperit pînă se pregăteşte omleta. Ficatul se deşartă peste omletă, aceasta se îndoaie în jumătate şi se serveşte fierbinte, presărată cu pătrunjel.
12.946 vizualizări
906 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
20. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.