Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă cu ficat de pasăre
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4-5 ouă, 40-50 g unt, 50 ml untdelemn, sare, piper, 100 g ficat de pasăre, 30 g unt sau untdelemn, o ceapă mică, pătrunjel.

Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se călește un minut, în unt sau untdelemn, și se adaugă ficatul tăiat în fîșii lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Se prăjesc 8-10 min. la foc mic pînă se înmoaie. Apoi se ia cratița de pe foc și se adaugă un vîrf de linguriță cu sare, un vîrf de cuțit cu piper si pătrunjel tăiat mărunt. Se amestecă și se păstrează pe un vas cu apă călduță acoperit pînă se pregătește omleta. Ficatul se deșartă peste omletă, aceasta se îndoaie în jumătate și se servește fierbinte, presărată cu pătrunjel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.