Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă

Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de telina, leustean, patrunjel verde, 1/2 l bulion, sare, 2 cepe.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie cepele si morcovii in felii, se pun la fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare. In timpul fiertului se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul fiert se adauga bulionul, frunza de telina, leustean si patrunjelul verde tocate marunt. Se lasa sa mai dea impreuna 2-3 clocote.
Se poate servi cu smintina, pentru cine doreste, sau simpla.
5.112 vizualizări
561 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.