Ciorbă de primăvară - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de primăvară

Ciorbă de primăvară

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 legaturi de loboda rosie, 1 legatura de macris (sau stevie), 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 1 legatura leustean, 1 salata verde mica, 3 fire de ceapa verde (sau o ceapa rosie mica), ulei de masline sau ulei de floarea soarelui presat la rece, piper macinat, boia de ardei dulce, 1 litru de lapte dulce proaspat (sau bors dulce).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Tocam marunt, pe un tocator de lemn, ceapa verde (sau ceapa rosie), o punem in vasul in care urmeaza sa gatim intreaga ciorba (poate fi castronul pentru supa de la serviciul de masa, un castron de sticla sau orice alt vas potrivit dimensiunii). Punem peste ceapa o lingurita de miere de albine, o lingura de ulei, piper, boia dulce si amestecam totul fie cu o lingura de lemn, fie cu mana, pana cand ceapa devine translucida. Tocam apoi in ordine patrunjelul, pe care il punem peste ceapa si amestecam, apoi leusteanul, si il amestecam, mararul, loboda, macrisul (sau stevia) si la final salata, pe care este mai bine sa o rupem in bucatele mici decat sa o taiem (daca o taiem, putem obtine o imitatie de fidea, dar atunci o adaugam la final). Le amestecam pe toate si punem deasupra laptele (ori borsul dulce - si atunci putem servi cu smantana). Ciorba este gata si se poate servi imediat. Daca o lasam cateva ore, devine si mai buna.
5.773 vizualizări
967 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de post cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.