Ciorbă de măruntaie de miel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de măruntaie de miel

Ciorbă de măruntaie de miel

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg maruntaie de miel, 1-2 oua, 2 ceapa, 1 morcov, 1/2 pastirnac, 1/2 radacina de patrunjel, 3-4 rosii, sare, 1 l apa, 3/4 l zeama de varza, o cescuta orez, patrunjel, marar
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cind sunt oase ramase de la mincare, se spala si se fierb mai intii, apoi se ia spuma, dupa care se introduce zarzavatul. Cind totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate, ca sa nu ramina vreun rest de intestin, se spala si se oparesc in apa clocotita. Se asaza in strecuratoare, sa se scurga bine toata apa, apoi se taie in bucatele mici si se pun in oala. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 minute. Se fierb intr-un vas 3/4 l zeama de varza si se ia spuma dupa care se rastoarna in oala cu ciorba. Se adauga si orezul, care a fost bine spalat. Dupa citeva clocote, ciorba este gata. Se da oala la o parte, se potriveste cu sare si acreala. In cazul cind nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamiie. Pe deasupra se presara marar si patrunjel verde tocat marunt.
7.233 vizualizări
570 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.