Ciorbă rusească fără carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă rusească fără carne

Ciorbă rusească fără carne

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla rosie mica, 1/4 varza mica, 2 ardei grasi, 1 lingura unt, 1 lingura marar si patrunjel tocat, 1/2 lingurita faina, sare, 1 pahar smintina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba 1/2 ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata.
Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.
10.640 vizualizări
719 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.