Tartine cu pastă din ouă fierte tari - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Sandviciuri » Tartine cu pastă din ouă fierte tari

Tartine cu pastă din ouă fierte tari

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3-4 ouă, o linguriţă cu vîrf de muştar, o lingură zeamă de lămîie, un vîrf de cuţit de piper, dupa gust, circa 100 g unt sau untdelemn sau 100 ml smîntînă, o ceapă mijlocie, facultativ, sardele sau pastă de sardele.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie mărunt cu cuţitul, se adaugă muştarul, zeamă de lămîie şi untdelemnul treptat, ca la maioneză, sau se leagă pasta cu unt moale sau smîntînă. Cine doreşte pune ceapă rasă fin sau ceapă verde, tăiată mărunt, cu frunze cu tot, piper măcinat şi pastă de sardele (anşoa) sau sardele cu tot untdelemnul (în care caz nu se mai pune utdelemn sau unt sau se pune numai cît este necesar, ca să se lege compoziţia). Se ung tartinele şi se decorează după gust.
8.235 vizualizări
770 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
11. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
12. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.