Şniţele din curcan - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţele din curcan

Şniţele din curcan

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Piept de curcan, sare, faina, oua, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se ia un piept de curcan se spala, se sterge cu un prososp curat se bate carnea, se presara cu sare sau delikat si cu piper, se bat oule se trece mai intai prin faina si dupa aceea prin oua se prajesc in tigaia incinsa in ulei.
Se pot servi cu piure de cartofi, diferite sosuri, cartofi prajiti sau natur.
4.471 vizualizări
442 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
18. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
27. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.