Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Budinci » Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă

Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g fidea, 200 g brînză de vacă, 2 ouă, zahăr, 50 g stafide, 2 linguri cu smîntînă, 2 linguri cu unt, coajă de lămîie, vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe fideaua. Se strecoară, se limpezeşte cu apă rece. Brînza de vacă se amestecă cu oul bătut, zahăr, mirodenii, smîntînă şi apoi cu fideaua fiartă. Se unge o formă cu unt, se pune compoziţia, se toarnă deasupra ou bătut şi se dă la cuptor.
6.520 vizualizări
638 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
20. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
21. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
28. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
30. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.