Sturion cu brânză la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Sturion cu brânză la cuptor

Sturion cu brânză la cuptor

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg sturion, 4 galbenuşuri de ou, 1 cană de smântână, 1 lingură unt, 1/2 cană pesmet uscat şi fin măcinat, 1 cană brânză frământată, 2 linguri ulei vegetal, 1/2 lămâie, 6-8 cartofi medii, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 frunză de dafin, sare, piper, verdeaţă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe carnea de sturion într-un vas alături de morcov, rădăcina de pătrunjel, frunzele de dafin, piper şi sare timp de 15 minute. Se scoate din apa în care a fiert, se taie în felii, se sărează şi se pune în frigider timp de 2 ore.

Gălbenuşurile de la ouăle fierte tari se amestecă cu smântână şi unt. Se pun feliile de sturion într-o tavă, se toarnă compoziţia de gălbenuşuri, smântână şi unt, se presară cu pesmet, suc de lămâie, ulei vegetal. Se acoperă partea de sus cu brânză frământată. Se pune tava în cuptor la 180 de grade Celsius timp de 20 minute.

Se decorează cu lămâie şi verdeaţă. Sturionul este servit cu cartofi prăjiţi.
2.290 vizualizări
208 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
23. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
27. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.