Margarete cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Margarete cu brânză

Margarete cu brânză

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 felii franzelă de 2 cm grosime (circa 200 g), 200 ml lapte, 4 ouă, 50 g caşcaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smântână.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Feliile de franzelă, aşezate într-o cratiţă, se stropesc cu tot laptele puţin călduţ, întorcându-se pe ambele părţi până când îl absorb; apoi se pun într-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn. Se face câte un cuib în mijlocul fiecărei felii (apăsând cu dosul unei linguri), în care se sparge câte un ou; se presară cu parmezan şi se pun bucăţele de unt pe fiecare felie. Vasul se introduce în cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute înainte de servire, ca să se coaguleze ouăle şi să se rumenească puţin deasupra. Când se scot din cuptor, se împarte smântână pe fiecare felie. Se servesc fierbinţi ca prim fel.
9.356 vizualizări
1.217 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
11. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
12. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
14. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
15. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
17. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
20. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
23. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
24. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
25. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
26. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
27. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
28. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
29. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Salată cu paste, brânză şi măsline (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.