Tartă cu brânză şi portocale (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă cu brânză şi portocale (I)

Tartă cu brânză şi portocale (I)

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O budinca de vanilie, 500 ml lapte, zahar vanilat, 200 g zahar, un pachet foi de placinta (aluat fraged nu foetaj), 500 g brinza dulce, sucul si coaja unei portocale, un galbenus, o portocala pentru ornat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca rece, sucul si coaja de portocala. Se intind foile de placinta . In tava unsa se pune o foaie, umplutura si foaia a doua. Se unge cu galbenus de ou pe deasupra. Se pudreaza bine cu zahar si se introduce tava la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt se acopera cu un servetel de bumbac si se lasa la racit.
Se serveste ornata cu felii de portocala.
4.300 vizualizări
613 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.