|  Tartă cu brânză și portocale (I) Rețetă ovo-lacto-vegetariană
 
 
 
    
    Timp de preparare: 1 h 10 min.
    
 Complexitate: redusă
 
 
 
    Ingrediente: O budinca de vanilie, 500 ml lapte, zahar vanilat, 200 g zahar, un pachet foi de placinta (aluat fraged nu foetaj), 500 g brinza dulce, sucul si coaja unei portocale, un galbenus, o portocala pentru ornat.
    
 Mod de preparare: Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca rece, sucul si coaja de portocala. Se intind foile de placinta . In tava unsa se pune o foaie, umplutura si foaia a doua. Se unge cu galbenus de ou pe deasupra. Se pudreaza bine cu zahar si se introduce tava la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt se acopera cu un servetel de bumbac si se lasa la racit.
 Se serveste ornata cu felii de portocala.
 |