Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Margarete cu brânză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 felii franzelă de 2 cm grosime (circa 200 g), 200 ml lapte, 4 ouă, 50 g cașcaval sau parmezan ras, 50 g unt sau untdelemn, 50 ml smântână.

Mod de preparare: Feliile de franzelă, așezate într-o cratiță, se stropesc cu tot laptele puțin călduț, întorcându-se pe ambele părți până când îl absorb; apoi se pun într-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn. Se face câte un cuib în mijlocul fiecărei felii (apăsând cu dosul unei linguri), în care se sparge câte un ou; se presară cu parmezan și se pun bucățele de unt pe fiecare felie. Vasul se introduce în cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute înainte de servire, ca să se coaguleze ouăle și să se rumenească puțin deasupra. Când se scot din cuptor, se împarte smântână pe fiecare felie. Se servesc fierbinți ca prim fel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.