Ciorbă ţărănească de vacă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă ţărănească de vacă (II)

Ciorbă ţărănească de vacă (II)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov, un patrunjel, o jumatate de telina, o mana de fasole verde, un sfert de varza mica, 2 cartofi curatati si taiati bucati, 2-3 rosii potrivite, 1 l de bors, leustean, tarhon, patrunjel, marar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga o ceapa mijlocie, un morcov, un patrunjel, o jumatate de telina, taiate marunt, o mana de fasole verde taiata bucati de 2-3 cm., si mai la urma un sfert de varza mica, 2 cartofi curatati si taiati bucati, 2-3 rosii potrivite sau o lingura de bulion de rosii. Se lasa la fiert. Deoparte de fierbe 1 l de bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul. Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar. Se gusta de sare, se potriveste de acru, mai adaugand la nevoie sare de lamaie topita deoparte in apa, sau zeama de lamaie. Se lasa sa mai dea vreo doua clocote.
6.507 vizualizări
528 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
9. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
26. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.