Supă din rasol de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă din rasol de vacă

Supă din rasol de vacă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg rasol cu os cu maduva, 1 ceapa, 1 morcov, 1/2 telina, 3 l apa, sare.
Pentru galuste: 2 oua, 3-4 linguri gris.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia cu grija toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa 1/2 ora de fierbere, se adauga sarea si se lasa in continuare vasul pe foc mic 2 1/2 ore. Cind carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas curat, la caldura, acoperit. Se strecoara supa, se taie morcovul si telina in 3-4 bucati mari. Se pregatesc galustele din cele 2 oua si 3-4 linguri gris. Se separa albusurile de galbenusuri, se bate spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi, putin cite putin, se pune grisul. Cind supa clocoteste, se pun pe rind galustele, luind cite un sfert de lingura din compozitie. Cind toate galustele s-au ridicat deasupra, se intorc si presara patrunjel verde tocat.
2.261 vizualizări
414 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.