Salată din sardele în ulei - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Salate » Salate cu peşte » Salată din sardele în ulei

Salată din sardele în ulei

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 sardele in ulei, 4 rosii coapte, 8 masline, 1 ceapa de apa, 2 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie sau otet, 1 salata de laptuci.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Sardelele in ulei se curata de intestine, se taie capetele, se spala, se scot oasele, se lasa pentru o ora in apa rece ca sa se desareze, dupa care se taie bucati. Rosiile tari si proaspete se tin la rece, se spala, se sterg si se taie felii rotunde. Maslinele se tin jumatate de ora in apa ca sa se desareze, apoi se taie in doua si se scot simburii. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Salata de laptuci se desface foaie cu foaie si se spala in cit mai multe ape, pentru a se indeparta orice urma de murdarie. Uleiul si otetul se amesteca impreuna intr-o cana. Dupa ce au fost terminate toate pregatirile, se pun in mijlocul salatierei citeva foi de salata de laptuci in picioare, in forma de buchet, imprejurul lor se aranjeaza felii de rosii, apoi un cerc de ceapa, unul de sardele in ulei si asa mai departe, alternind si combinind dupa culoare toate produsele pregatite. Ultimul cerc va fi din foi de salata de laptuci taiate subtiri ca fideaua. Se stropeste salata cu sosul din ulei si otet si se da la masa imediat.
2.041 vizualizări
482 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
27. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.