Ciorbă de măruntaie de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de măruntaie de pasăre

Ciorbă de măruntaie de pasăre

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc. radacina de patrunjel, 1/2 buc. pastirnac, 1/2 bucc. telina, 2 linguri orez, zeama de la o lamiie, o legatura leustean, sare, 2,5 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala pe foc, unde se lasa sa fiarba 1-1 1/2 ora, dupa care se strecoara. Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ramina tuleie sau puf, se introduc in zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se inlatura spuma, de citeva ori, pina cind nu se mai formeaza si se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fin. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, in oala acoperita. Cind carnea este aproape fiarta, se pune zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si clatit in apa rece, iar dupa unul-doua clocote, se trage oala de pe foc. Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.
Se potriveste de sare si de acreala, iar pe deasupra se presara verdeata tocata fin.
2.147 vizualizări
446 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.