Ficăţei la tigaie cu legume - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ficăţei la tigaie cu legume

Ficăţei la tigaie cu legume

Ingrediente: 700 g ficat pasăre, 1/2 ardei gras roşu, 1/2 ardei gras galben, 1 ceapă roşie medie, 3 linguri ulei măsline, sare şi piper după gust, 50 ml vin alb sec, câteva frunze mentă proaspătă
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spălaţi ficăţeii şi lăsaţi-i să se scurgă bine de apă. Tocaţi legumele în fâşii lungi şi căliţi-le în uleiul încins. Adăugaţi ficăţeii şi acoperiţi tigaia cu un capac. Lăsaţi la foc mediu timp de 5 minute, amestecând de câteva ori. Turnaţi apa şi vinul, amestecaţi şi acoperiţi iar tigaia cu un capac, timp de 5 minute, la foc mic. Luaţi apoi capacul şi mai lăsaţi încă aproximativ 7 minute, până ce se evaporă din vin. Abia la final adăugaţi sarea şi piperul. Ficăţeii îşi vor păstra astfel textura fină. Puneţi din loc în loc şi câteva frunze de mentă proaspătă.
311 vizualizări
44 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.