Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ficăței la tigaie cu legume
Rețetă semi-vegetariană

Ingrediente: 700 g ficat pasăre, 1/2 ardei gras roșu, 1/2 ardei gras galben, 1 ceapă roșie medie, 3 linguri ulei măsline, sare și piper după gust, 50 ml vin alb sec, câteva frunze mentă proaspătă

Mod de preparare: Spălați ficățeii și lăsați-i să se scurgă bine de apă. Tocați legumele în fâșii lungi și căliți-le în uleiul încins. Adăugați ficățeii și acoperiți tigaia cu un capac. Lăsați la foc mediu timp de 5 minute, amestecând de câteva ori. Turnați apa și vinul, amestecați și acoperiți iar tigaia cu un capac, timp de 5 minute, la foc mic. Luați apoi capacul și mai lăsați încă aproximativ 7 minute, până ce se evaporă din vin. Abia la final adăugați sarea și piperul. Ficățeii își vor păstra astfel textura fină. Puneți din loc în loc și câteva frunze de mentă proaspătă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.