Piept de viţel umplut (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de viţel umplut (III)

Piept de viţel umplut (III)

Timp de preparare: 2 h 25 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg piept de vitel, 1/4 kg carne de vitel, 1/4 kg carne de porc, 4 oua, 50 g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri.
2.374 vizualizări
402 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
29. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
30. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.